Beste Clubleden

Nieuwsbrief oktober 2021

Beetje bij beetje komt het wandelen weer in volle gang. De Corona heeft ons niet klein gekregen. Bij gelijk welke wandeltocht die georganiseerd werd, stegen het aantal deelnemers van onze club ook. Ik zie dat er meer en meer Krekentrekkers terug hun wandelschoenen aantrekken, om terug van de natuur te genieten en de gezonde buitenlucht op te snuiven. Maar het belangrijkste is het terugzien van onze wandelvrienden bij een hapje en een drankje bij de start, rustpost en bij de aankomst

Ook onze club gaat er weer volop tegen aan, met onze eerste wandeltocht op donderdag 11 november 2021. De start is dit jaar in Kortemark In OC De Kouter Ichtegemstraat 2B en er wordt ook terug gratis koffie met druppel voorzien in samenwerking met het gemeentebestuur. Dit kan je verkrijgen na 2,5 km gewandeld te hebben in het oude Judolokaal Dojo in de Hermitagestraat.

Dan is er nog een controlepost voorzien in Handzame in de Gildezaal met lussen voor grote afstanden. Dan terug naar de startzaal waar je 2 gratis pannenkoeken krijgt .

We vragen aan onze leden om op deze wandeltocht hun lidkaart te vernieuwen voor het wandeljaar 2022. Dit kan aan de tafel met het bord SECRETARIS er op. Hopelijk mogen we veel van onze leden verwelkomen op deze dag.
Per 100 wandelaars wordt er ook nog een KREKETAART verloot.

Clubwandeling

Zoals naar gewoonte gaan we ook weer een CLUBWANDELING doen. Die gaat door op zaterdag 4 december met gratis koffie en 2 koffiekoeken bij aankomst.
Onderweg zal er een rustpost zijn met koffie of gl├╝hwein of cola. Op die dag kan je ook nog je lidgeld voor 2022 vernieuwen en je walking boek ontvangen.

P.S gelieve op 11 november jullie naam op te geven voor deze CLUBWANDELING of bellen naar O51 57 06 61 of een mail te sturen naar franckybeernaert@icloud.com .

'T Is Tied Dat Ut Is-tocht

31 DECEMBER 2021. Ook op de laatste dag van ‘t jaar staan we weer paraat voor alle wandelaars die nog een laatste keer de benen willen strekken De start is in DE KOUTER Ichtegemstraat 2B in Kortemark. De start is vanaf 7 uur tot 14 uur en we werken met lussen.

Om de 100 wandelaars wordt weer een KREKETAART verloot Nog veel wandelplezier in het najaar en tot 11 november 2021.

In naam van het bestuur

Francky Beernaert

 

 

terug index